Team trouw

 

“It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.”

 

Want de perfecte trouw organiseren, dat is onze passie.
Dus hebben we besloten om onze skills in te zetten voor het hogere doel.

 

Wij zijn twee hopeloze romantici en vallen in zwijm voor de perfecte kus, candle light diners, de eerste dans als pasgetrouwd koppel, steelse blikken. Wij zijn ervan overtuigd dat elk trouwfeest een unieke, persoonlijke gebeurtenis is, waarvan de organisatie al bijna even tof zou moeten zijn als het feest zelf. En genieten van de voorbereiding gaat zo veel makkelijker met de hulp van ervaren professionals. Wij nemen jullie stress op onze schouders en bezorgen jullie een (hopelijk) zorgeloos bestaan.

fotografie Nena  Driehuijzen.
Gaande van de ideale locatie, het mooiste boeket, die ene toffe dj, het lekkerste eten, tot alle prachtige decoratie – wij regelen alles naar jullie wens én wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

 

Het doel van Altijd Trouw is om een totaalervaring te creëren die jullie verwachtingen overstijgt en die jullie gasten nog jarenlang bijblijft. België is de uitvalsbasis, maar een topfeest kent geen grenzen; het buitenland behoort evengoed tot de mogelijkheden. Ook qua stijl dromen we graag met met jullie mee; Scandinavisch design, urban chic of boho romantisch, wij vertalen jullie idee van de perfecte dag naar een droomfeest…

 
Altijd Trouw – wij verzorgen de trouw, jullie de altijd!

 

 

 

Yours Truly,
Ine & Marieke

vasuma_new_profile.jpg